Ponedjeljak, 19 veljače, 2024

Škola čarobnih životinja 2 – PETAK – 16.2.

Trajanje: 102 minuta
Žanrovi: avantura, obiteljski

Škola carobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagradivane djecje autorice Margit Auer o neobicnoj školi u kojoj djeca dobivaju carobnu životinju za prijatelja.

Prica prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je ucenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina uciteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeci “carobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodredena da postane srodna duša jednom od ucenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju carobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjacu Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova ucenica Ida ubrzo ce postati zvijezda razreda, a kada u školi pocnu nestajati razni predmeti, djeca i carobne životinje morat ce se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Pogledaj ostale filmove

Istraži Sve Kategorije